5x mooiste deurstoppers in 2022

Altijd maar die deur die keihard achter je dichtslaat. Iedere keer opnieuw moet je bijkomen van de schrik als die deur weer dichtknalt. Maar er is een oplossing, je kan dit voorkomen door deurstoppers in huis te plaatsen. Dit kunnen universele deurstoppers zijn die je gemakkelijk kan verplaatsen en bij iedere deur kan gebruiken. Je hoeft dus geen aparte deurdrangers te installeren. Die deurdrangers zijn ook nog eens stukken duurder, terwijl dit het kunstje ook wel doet. Geen boor of hamer komt eraan te pas. Het is dus plaatsen en klaar. Zo heb je nooit meer kapotte ramen en hoef jij je ook niet meer dood te schrikken.

Dit zijn de mooiste deurstoppers van dit moment. 

1. Metalen deurstopper van Perel 

Er zijn veel deurstoppers die het klusje klaren, maar deze deurstopper van Perel is toch één van de betere. Bij alle grote kantoren zie je ze wel staan in de hoek. Je hoeft ze dan ook niet altijd te gebruiken. Maar wanneer jij een deur wil openhouden omdat er veel in en uitloop is dat kan hem zo even tegen de muur plaatsen. Om krassen te voorkomen is hij voorzien van een rubberen rand. Iedere keer als je deur tegen de dranger aan komt krijg je dus geen schade aan je deur, nog kan je schade aan de deurstopper. Daarnaast is deze deurstopper gemaakt om te blijven staan waar je hem neer zet. Dit komt door de rubberen onderkant die ook gelijk een antislip creëert. 

Doordat hij meer dan een kilo weegt kan je hem gemakkelijk oppakken, maar is hij net zwaar genoeg om de deur stevig tegen te houden. Daarnaast heeft hij een kleine doorsnede, dus word je helemaal gek van die slaande deuren op het werk? Dan zet je hem toch gewoon neer in je eigen kantoor. Ook zijn de reviews dan dit product heel goed waardoor je betrouwbaar op een aanschaf over kan gaan. Hij doet de klus. 

Je vindt deze deurstopper hier.

2. Benson deurstopper Rubber 

Simpeler en beter ga je het niet krijgen dan deze deurstopper. Dit is een deurstopper die je in ieder huishouden wel terugziet. Zo werkten ze vroeger met kleine houten blokjes in het huis. Deze fungeerde perfect als deurstoppers. Inmiddels heeft Benson hetzelfde gemaakt alleen dan van rubber. Het voordeel hiervan is dat ze beter op hun plek blijven en geen schade maken. Zo kan het zijn dat je bij een houten blokje strepen krijgt op de vloer. Ook zal een houtje meer glijden dan een rubberen deurstopper die vaak muurvast op de grond ligt. Deze deurstopper houdt met gemakt een deur tot honderd kilo zonder zorgen en zonder schade open. Het bijzondere is dat deze deurstopper helemaal niet zwaar is, hij is zelfs flexibel. Dat geeft hem geen robuuste look. 

De deurstopper is dus klein en je kan hem overal mee naartoe nemen. Ideaal wanneer jij bij vrienden, of op het werk altijd last hebt van de deuren. De reviews van dit product zijn overwegend goed te noemen. Wel zeggen sommige dat hij iets te laag is waardoor hij onder de deur door komt. Het is dus goed om te kijken hoe hoog je deur is aan de onderzijde. 

Je vindt deze deurstopper hier.

3. Deurstopper voor op je deurklink

Wat veel voorkomt zijn beschadigingen op de muur door dat de deurklink altijd tegen de muur aan slaat. Dit kan je heel gemakkelijk voorkomen door deze deurstoppers te halen. Ze zorgen ervoor dat je niet iedere keer zo hard schrikt wanneer de deur tegen de muur aankomt. Maar ook zorgen ze ervoor dat je geen schade krijgt meer door de deurklink. Wist je dat het ook enorm slecht is voor een deurklink wanneer hij steeds tegen de muur aan bonkt. Hierdoor gaat hij op een gegeven moment aan de binnenzijde stuk en het vervangen van een deurklink is natuurlijk zonde. Deze deurstoppers kan je gemakkelijk monteren en hiervoor heb je geen groot gereedschap nodig. 

Het werkt als volgt. Je kan de ene kant over je deurklink heen doen en de andere kant heeft een stootkussentje. Nu krijg je dus iedere keer als hij tegen de muur aankomt dat hij een stootkussen heeft die de impact opvangt. Deze deurstopper wordt ook wel een muurbeschermer, stootdop of een buffer genoemd. Het maakt niet uit welke naam je eraan geeft hij doet het werk perfect. 

Je vindt deze deurstopper hier.

4. Zandzakken deurstoppers van Esschert Design 

Wil jij een meer opvallende deurstopper in huis halen dan zijn dit hele leuke deurstoppers. Het zijn grote zakken waar groot de tekst op staat: deur stop. Duidelijker wil je het niet hebben. Je kan kiezen voor deze deurstoppers van Esschert Design in alle soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een zwarte, grijze of zelfs zandkleurige zakken. Er kan trouwens wel een beetje zand vrij komen bij deze deurstoppers. Maar verder worden zo ook door andere gebruikers als zeer goed beoordeeld. Zo zeggen sommige zelfs dat ze altijd weer voor zulke hoogwaardige deurstoppers zouden kiezen. 

Om ervoor te zorgen dat hij niet helemaal gaat schuiven is er antislip aan de onderzijde bevestigd. De zakken zijn gemaakt van duurzaam materialen. Geen zorgen dus dat er iets kapotgaat wanneer je hem intensief gebruikt. 

Je vindt deze deurstopper hier.

5. Stoppy zwarte deurstopper 

Dit zijn de meest universele deurstoppers die op de markt zijn te vinden. In vergelijking met veel andere deurstoppers passen deze wel onder alle deuren. Zo hoef je niet te kijken naar hoogte maten. Je krijgt gewoon wat je bestelt. Dat wordt ook gezegd door de vele mensen die dit product hebben aangeschaft. Het is een gebruiksvriendelijke deurstopper en licht van gewicht. Hierdoor kan je hem makkelijk pakken en weer ergens anders onder de deur stoppen. Veel andere deurstoppers zijn zwaar terwijl dit lichtgewichte dingetje het heel mooi en goed doet. 

Helaas kan je zelf niet kiezen voor de kleur deurstopper die je krijgt. Zo moet je altijd maar kijken of hij past in jouw woning. Dat is wel een klein nadeel van deze deurstoppen. Want dan weer het handig is wanneer je hem niet gebruikt kan je hem gewoon aan je deurklink hangen. Zo raak je hem ook nooit kwijt. 

Je vindt deze deurstopper hier.

Beste kooptips: waar moet je op letten bij de aanschaf van deurstoppers?

Ook de aanschaf van een deurstopper is niet zomaar gedaan. Zo zijn er altijd dingen waar je extra op moet letten. Denk eens aan kleur, grote of misschien wel hoeveel gewicht hij kan hebben. Wij hebben alles nog even voor je op een rijtje gezet zodat jij de beste keuze kan maken passend bij jouw deuren. 

  • De kleur van een deurstopper

Dat niet iedere deurstopper dezelfde kleur heeft is logisch, maar misschien wil jij wel een deurstopper die past in jouw woning. Vooral wanneer jij gaat voor een wat grotere en opvallende deurstopper is het belangrijk dat het past in jouw huis. Koop dus niet zomaar, maar kijk zorgvuldig of hij verkrijgbaar is in verschillende kleuren. 

  • De grootte en hoogte van de deurstopper 

Wist je dat een deurstopper niet altijd universeel is. Zo kan het zijn dat je bedrogen uitkomt wanneer jij jouw pakketje uitpakt. Om dit te voorkomen kijk je altijd naar de maten van de deurstoppen in de beschrijving. Ook is het dan goed om je eigen deuren eens op te meten. Want misschien is je deur wel te hoog of juist te laag voor de deurstopper die je graag zou willen. 

  • Welk gewicht kan de deurstopper aan?

Om wat voor een deur gaat het in jouw woning of misschien wel bij je bedrijf. Er zijn verschillende soorten deurstoppers en iedere deurstopper kan een bepaald gewicht hebben. Zo zijn er deurstoppers die gemaakt zijn voor zware deuren. Maar sommige deuren zullen meer baat hebben bij een deurdranger dan een simpele deurstopper. Kijk dus of de deurstopper het gewicht van de deur wel aan kan. 

Wat is een deurstopper en wat voor verschillende soorten heb je? 

Heel moeilijk is het eigenlijk niet, een deurstopper zorgt ervoor dat jouw deur op een bepaald moment stopt. Dit zorgt ervoor dat er geen schade komt aan muren of dat de deur enorm hard dichtslaat. Zo heeft een deurstopper grote voordelen voor als jij bijvoorbeeld aan echt werk bent en niet afgeleid wil worden door constant geklepper. Ook een deurstopper is er in alle soorten en maten. Zo heb je kleine deurstoppers voor bijvoorbeeld een slaapkamerdeur, maar er zijn ook deurstoppers die grote zware deuren kunnen tegen houden. Er is altijd wel een deurstopper die past bij jouw woning. 

  • Rubberen deurstoppers 

De meest gebruikelijke deurstoppers zijn toch wel de rubberen. De reden hiervan is dat ze stootvast zijn en ze geen schade achterlaten. Ook is rubber van zichzelf een stroef soort materiaal. Hierdoor zal de deurstopper niet snel over de grond gaan schuiven wanneer de deur dicht valt. De rubberen deurstoppers zijn daarom voor de meeste mensen nog steeds de grote favoriet als het gaat om een deur te stoppen. 

  • Metalen deurstoppers

Je ziet eigenlijk altijd wanneer een deurstopper van metaal is dat er ook kunststof of rubber wordt gebruikt. Dit is omdat een deurstopper van enkel metaal enorme schade zou achterlaten op jouw deuren en muren. Het kunststof en metaal zorgt ervoor dat jouw deuren en muren piekfijn in orde blijven. 

  • De zandzakken 

Het kiezen voor een zandzak werkt natuurlijk altijd goed. Zo zijn er ook mensen die grote strooizoutzakken gebruiken om deuren tegen te houden. Mocht je voor iets kleiner willen gaan zijn er ook mooiere zakken voor in huis te koop. Deze doen het eigenlijk altijd naar behoren in vergelijking met veel andere deurstoppers

  • De houten deurstopper

Je kan natuurlijk ook nog altijd zelf aan de slag gaan. Zo zijn de houten deurstoppers nog steeds in veel huishoudens populair. Je kan de kosten drukken. Het grote nadeel aan deze deurstoppers is dat ze veel krassen achterlaten op de vloer en dat ze vaak gewoon gaan schuiven. Je zal dus allerlei toepassing moeten doen om ze beter te maken. 

  • Lichtgewicht deurstoppers

Waar sommige deurstoppers enorm zwaar zijn heb je ook deurstoppers die een stuk lichter in gewicht zijn. Het ideale hieraan is dat je ze overal in huis kan neer zetten. Bij zwaardere deurstoppers is de drempel wellicht te groot om ze steeds door het hele huis te gaan verplaatsen. Kiezen voor een lichtgewicht deurstopper is dus slim. 

  • Deurklink deurstoppers

Een ingenieus en slim systeem zijn de deurklink deurstoppers. Deze combineren een aantal goeie aspecten in één. Zo zijn ze klein maar raak je ze toch nooit kwijt omdat ze vastzitten aan je deurklink. Ook zorgen ze ervoor dat er geen schade achterblijft op je muur of op je deur. Het openen en dichtdoen van je deur is nog steeds geen probleem, want de zijn zo klein dat dit gemakkelijk kan. 

Vorige

5 Mooiste Schoenenrekken van 2022

Volgende

5x mooiste badkamerrekken in 2022