De beste LEGO wekkers

Kinderen hebben vaak veel wensen. Zeker als ze ergens fan van zijn. Jonge kleintjes die alle Barbie films hebben gezien, willen in het echt vaak ook Barbie poppen of een dekbed van Barbie. Fans va Cars willen het liefst ook elke mogelijke merchandise met Buzz Lightyear er op en fans van LEGO willen het liefst ook alles van LEGO. Het is óók kind-eigen dat ze soms moeilijk uit bed komen of het liefst nog even door willen slapen als hun wekker af gaat. Een simpele manier om deze twee zaken met elkaar te combineren is door te kiezen voor een wekker van LEGO. Zo wordt wakker worden nog eens heel leuk en krijg je je kleintje waarschijnlijk ook gemakkelijker uit bed. Of het nou voor in je eigen huis is of je er een vriend(in) een plezier mee wil doen, je zal er hoe dan ook veel kinderen blij mee maken. In dit artikel bespreken we de leukste LEGO wekkers voor op het nachtkastje van jouw kleine. Welke staat op jouw verlanglijst?

Lego - DC Superheroes wekker: Superman

Superman wekker

Hét cadeau voor liefhebbers van Marvel en Superman is natuurlijk een wekker van Superman. Deze wekker is helemaal in vorm van Superman, alleen heeft hij op zijn buik een klein virtueel schermpje waarop de tijd te zien is. Je kunt de wekker instellen op een bepaald tijdstip en wordt vervolgens de volgende dag wakker gezoemd door een echte Superman. De figuur is 23 centimeter in grootte en komt in een touchbox met een try-me functie. Ook 2 AAA batterijen worden hierbij geleverd. Deze hoef je dus niet nog extra zelf aan te schaffen.Met deze alarmklok weet je dat je zowel LEGO fans als fans van Superman gegarandeerd blij gaat maken. Het uurwerk is stil, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je wakker ligt van het getik van de wekker. Volgens de recensies op Bol.com is de wekker goed hard van volume, dus wakker… dat wordt de kleine waarschijnlijk wel.

LEGO Star Wars Darth Vader Wekker

Darth Vader

Volgens de serie How I Met Your Mother is Star Wars de beste film ooit. En dat is niet gek: Star Wars heeft miljoenen fans van over de hele wereld. Ook veel kinderen zijn helemaal in de ban van Luke en Leia en al hun avonturen. Ook Darth Vader, misschien wel het meest bekende figuur uit de filmreeks, wordt door veel kinderen aanbeden. Het is dan ook niet gek dat een Darth Vader wekker is ontworpen om het kleine publiek te kunnen dienen in hun verlangen om altijd met Darth Vader te kunnen zijn. Als gevolg hiervan is er door LEGO een Darth Vader wekker ontworpen. De wekker heeft, net als de Superman variant, een digitaal schermpje op de buik. Het figuur is 23 centimeter hoog en is dus zeker een accessoire op het nachtkastje. De Darth Vader figuur kan naast staand, ook zittend worden geplaatst. De wekker kun je activeren met 2 AAA batterijen, en deze worden geleverd bij het kopen van de wekker. Let op: dit product is geschikt voor leeftijden vanaf 6 jaar en ouder.

LEGO The Movie 2 Wekker Wyldstyle

Wyldstyle

Wyldstyle is een fictioneel karakter uit “LEGO The Movie 2”. Hoewel andere LEGO wekkers juist inspelen op andere fictionele figuren, komt deze LEGO wekker regelrecht uit de LEGO wereld gelopen. Ook is dit de enige LEGO wekker met een vrouwelijk karakter. Het kan goed zijn dat veel mensen dit extra leuk vinden omdat ze zichzelf hierin kunnen herkennen. Hierbij zit het digitale schermpje niet in de buik van het figuur, maar extern aan de zijkant. Verder werkt deze LEGO wekker hetzelfde als de andere LEGO wekkers en wordt hij ook geleverd in een try-out box, waardoor de kindjes al met de figuren kunnen spelen voordat ze uitgepakt zijn. Goed om te weten is dat dit product geen DAB+ optie heeft, dus je kunt er geen radio op luisteren.

Lego Nexo Knights: Clay Wekker 23 Cm Grijs/blauw

Nexo Knights wekker

Nexo Knights is een populaire LEGO serie die te bekijken is op Netflix en andere streamingdiensten. De geanimeerde televisieserie ontworpen door Deens-Canadese producenten. In de serie volg je vijf jonge ridders, waaronder Clay Moorington, die hun koninkrijk beschermen. Fans van deze serie zullen waarschijnlijk heel blij zijn dat er nu ook een wekker is met het hoofdpersonage uit de serie. LEGO heeft namelijk een wekker ontworpen met het figuur Clay Moorington. Op het display, wat geplaatst is op zijn buik, kun je de tijd en datum zien. Clay is gekleed zoals je van hem verwacht: met een stevig en groot kostuum aan en een sterke helm op zijn hoofd.

Lego Batman: Movie Batgirl Wekker 23 Cm Paars/geel

LEGO Batgirl

Naast Superman is er nog een figuur in de LEGO-wereld die het tot de wekkers heeft gehaald: Batman! Fans van Batman zullen blij zijn met deze aanwinst tot hun collectie, en zeker als ze ook nog eens ontwaakt kunnen worden door hun favoriete Batman figuur. De Batman wekker ziet er precies zo uit als je van Batman gewend bent: op een punt na. Dit is namelijk niet een Batman wekker, maar een wekker met Batgirl! De bekendste Batgirl uit de Batman-reeks is in de films gespeeld door Barbara Gordon. In de filmreeks is ze de vrouwelijke bondgenoot van Batman. De Batgirl wekker kan, net zoals andere LEGO wekkers, precies geplaatst worden zoals je wil, omdat de benen en armen beweeglijk zijn. Zo kun je haar laten zitten, of de illusie wekken dat ze aan het lopen of rennen is.

Teknofun Pokémon Wekker - Eevee

Pokémon wekker

Een klein uitstapje buiten LEGO: naast de wekkers van LEGO zijn wekkers van een ander populair merk namelijk ook heel populair: wekkers van Pokémon! Deze wekker is uniek in zijn soort omdat hij niet alleen geluid maakt, maar ook zacht licht door de kamer kan verspreiden. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je rustiger ontwaakt doordat je langzaam kunt wennen aan het licht en je je steeds ‘wakkerder’ zal voelen. Je laat de wekker op met een micro-USB kabel, die inbegrepen is. Op het digitale display kun je de tijd instellen en zien, maar ook de datum en de temperatuur van het weer buiten. De wekker is beschikbaar in meerdere Pokémon figuren. Op Bol.com kun je zowel Eevee als Pichachu vinden.

Vorige

Beste digitale klokken op batterij

Volgende

Beste Projectieklokken