Vliegengordijn: action + andere goedkope vliegengordijnen

insects india fly pair
Photo by Pixabay on Pexels.com

Wil je geen last meer hebben van vliegen, muggen of andere insecten in huis? Dan is een vliegengordijn de oplossing voor je probleem. Daarnaast hoeft vliegengordijn geen fortuin te kosten en kun je bij bijvoorbeeld de Action profiteren van goedkope vliegengordijnen!

In dit artikel gaan we langs de beste goedkope vliegengordijnen, bij onder andere de Action, en bespreken we de voordelen en verwachtingen. Kijk dus snel hieronder voor jou ideale vliegengordijn!

Insectengordijn

We trappen de lijst af met deze fantastische insectengordijn. Wat meteen opvalt is de lage prijs die je betaalt voor dit gordijn. Voor slechts €2,99 kun je dit gordijn in je deur ophangen en hoef je nooit meer last te hebben van insecten.

Het heeft een magnetische werking waardoor je makkelijk het gordijn kunt openen en sluiten. Daarbij komt dat het gordijn gelijk achter je sluit en zo absoluut geen insecten binnen laat.

Ook hoef je je geen zorgen te maken over de bevestiging, want dit is inbegrepen bij het insectengordijn dat je aanschaft. Alles wat je nodig hebt om het gordijn op te hangen is aanwezig.

Dit maakt het een ongelofelijk goede koop en ideaal voor een ieder die op zoek is naar de beste goedkope vliegengordijn!

Vliegengordijn

Ben je nu juist naar iets op zoek wat makkelijker is in het gebruik? Ga dan voor de vliegengordijn van de Action. Dit vliegengordijn bestaat uit 24 stuks aan kattenstaarten en  houdt de vliegen buiten in de natuur.

Het voordeel van dit vliegengordijn is het feit dat je er zelf gemakkelijk doorheen kunt lopen zonder dat je ergens aan moet trekken of moet duwen. Je kunt er zo doorheen lopen en zo kun je zonder problemen met je boek en kopje koffie door de deur heen.

Bovendien zijn er mensen die dol zijn op kattenstaarten in hun deur. Als dat het geval is dan is dit vliegengordijn de koop voor jou. Voor slechts €16,95 is dit vliegengordijn al van jou en kun je het monteren bij elke opening of deur.

Alles wat je nodig hebt om de kattenstaarten vast te maken aan een deuropening zijn aanwezig in het pakket. Sla dus snel je slag en voorkom vervelende muggen of vliegen in huis!

Nog meer van de beste goedkope vliegengordijnen!

We hebben nu alleen nog gekeken naar vliegengordijnen die te vinden zijn bij de Action. Hier zaten al erg goede gordijnen bij, maar er is natuurlijk nog veel meer. Om jou te voorzien van de beste opties hebben we hier nog meer vliegengordijnen geselecteerd.

Allemaal maken ze deel uit van de beste goedkope vliegengordijnen en zo kun jij de keuze maken uit meerder opties. Kijk dus nog even verder voor meer opties en vindt het ideale vliegengordijn!

O’DADDY® Deurgordijn

Als je bereidt bent om net wat meer geld neer te leggen voor comfort en uitstraling, dan is de O’DADDY® Deurgordijn het vliegengordijn voor jou. Dit gordijn wat werkt op basis van kleine magneetjes en is helemaal af te stellen op jouw deur.

Het voordeel van dit vliegengordijn is namelijk dat je het installeert en bevestigd aan een plakstrip. De plakstrip kun je zelf inkorten en zijn er verschillende maten beschikbaar. Het inkorten kan heel simpel met een schaar en wat knipwerk.

Daarnaast blijft het vliegengordijn hangen op elke ondergrond dus hoef jij je geen zorgen te maken over het hangwerk. Hout of aluminium maken niks uit dankzij de stevige plakstrip blijft dit vliegengordijn op zijn plek hangen.

Bovendien kun je dit gordijn het hele jaar laten hangen, omdat het ten eerste niet in de weg hangt en ten tweede erg fijn werkt. Als je wilt kun je er zo doorheen lopen en sluit het gordijn weer achter je dicht. Hiervoor hoef je niet telkens de vlieggordijnen zelf helemaal te openen.

Ideaal dus en voor slechts €23,73 op te pikken bij bol.com!

Magnetisch Vliegengordijn – 210 x 90 cm

https://www.bol.com/nl/nl/p/magnetisch-vliegengordijn-210-x-90-cm-horgordijnen-hordeuren-deurgordijn/9300000003805340/?bltgh=uX08LO6ezYG0yeRxXoJK-g.2_44.50.ProductImage

Zoek je nu een vliegengordijn wat voldoet aan het goedkope plaatje en doet waarvoor het gemaakt is? Dan heb je met deze Magnetische Vliegengordijn het perfecte model gevonden. Dit vliegengordijn is bij Bol.com op te pikken voor slechts €7,25 en werkt uitstekend.

Ook in dit geval werkt het vliegengordijn met een magnetisch sluitingsmechanisme. Op deze manier kun je gemakkelijk door de deur heen stappen en kan jouw huisdier dat ook. De enige die niet binnen komen zijn vliegen en insecten.

Deze worden geweerd door dit vlieggordijn. Daarnaast kun je het gordijn nog zelf instellen en aanpassen naar de juiste afmetingen. Zo heb je het ideale vlieggordijn in huis hangen die je beschermt tegen elk soort insect.

Tips voor het ophangen en kiezen van het juiste vlieggordijn

Het juiste vliegengordijn vinden

Mocht je nu al een vlieggordijn op het oog hebben, is het handig dat je aan bepaalde zaken extra aandacht besteed. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar het feit wat je fijn vindt aan een vliegengordijn en of je gaat voor de prijs of kwaliteit.

Als je het liefst een vliegengordijn aanschaft waar je vervolgens geen aandacht meer aan hoeft te besteden en niet naar om hoeft te kijken? Ga dan voor een wat duurder vliegengordijn zoals de O’DADDY® Deurgordijn. Deze kan wat beter tegen een stootje en is van uitstekende kwaliteit.

Ben je juist op zoek naar meer gemak, dan zou elk vliegengordijn uit deze lijst geschikt zijn. Wel is het zo dat bij enkele je wat makkelijker door het vliegengordijn heen loopt dan de andere. Hier zou je dus ook op kunnen letten.

Het ophangen

Bij het ophangen is het belangrijk dat van te voren al de afmetingen van je deur weet, zodat je ook het juiste formaat vliegengordijn kunt uitzoeken. Het kan dan nog altijd zo zijn dat je formaat er niet bij zit, maar dat kun je zelf behelpen.

Met het nodige knip of snijwerk kun je langere en/of bredere gordijnen aanpassen. Doe dit zorgvuldig zodat je niet alsnog vliegen in huis haalt.

Daarnaast is het aan te raden om goed de instructies van het ophangen op te volgen, zodat je niet na een maand je vliegengordijn op de grond vind. Zo geniet je van langer en beter gebruik van het vliegengordijn.

Vorige

Waspoeder tegen onkruid: werkt dat?

Volgende

Schildersezel: Action + andere goedkope schildersezels